Vianočná zbierka s ColoMBiana!

Pridajte sa ku ColoMBiane a potešte vianočným darčekom dievčatá z detského domovaNádej v Bernolákove.

 

Vianočná coloMBiana dievčatám!

Milé ženy, mnohé z nás pred Vianocami dostihne túžba pomáhať iným. Aj my v coloMBiana sme tím žien, ktoré by rady vrátili to dobré, čo sa nám počas roka dostalo. Rozhodli sme sa preto, že tieto Vianoce pomôžeme dievčatám, ktoré doteraz nemali také šťastie ako my. 
Oslovili sme centrum Nádej pre deti a rodinu z Bernolákova, kde práve niekoľko mladých dievčat vo veku od 11-17 rokov, túži po krásnych Vianociach. Zisťovali sme, čo by im pod stromčekom urobilo najväčšiu radosť a ich zoznam nás dojal.
  
Aby naša snaha mala čo najväčší efekt, chceli by sme osloviť aj vás. Prečítajte si ich skromný zoznam želaní a ak to je vo vašich silách, pridajte sa k nám. Spoločne dievčatám urobíme nezabudnuteľné prekvapenie a veríme, že takýto pozitívny zážitok môže dievčatám ovplyvniť nazeranie na život, dať im nádej v ľudí a podporiť tú, ktorú majú v samé seba. Je to naša vianočná ženská misia!
A čo môžete urobiť vy?
1-Pod stromčekom v showroome odkladať balíčky hmotných darčekov. Prečítajte si zoznam želaní a vyberte si niektoré, ktoré by ste radi splnili. Nemusíte ich baliť, my ich za vás zabalíme. 
2-Zamyslieť sa, po čom ste vy v ich veku túžili najviac a taktiež to k nám priniesť. Ak by ste chceli dopriať dievčatám slobodu vo výbere, môžete tiež nosiť darčekové poukážky, napríklad do knihkupectva, parfumérie, kina…
3-Venovať finančný dar, ktorý v plnej sume taktiež poputuje centru Nádej. Môžete ho nechať v špeciálnej pokladničke v showroome.
A čo urobíme my?
Ako odmenu a vďaku za vašu pomoc a tiež celoročnú podporu, sme sa rozhodli na základe zbierky usporiadať malú (alebo veľkú?) súťaž!
Všetky z vás, ktoré sa zapoja do zbierky budú automaticky zaradené do súťaže o ľanové šaty Freedom z našej dielne. Ušité priamo na vás a vo farbe podľa vášho výberu. No nie je to skvelé?! 
V pokladničke už je prvých 100eur, ktoré venovala naša Monika. A aby ste nad tým nemuseli toľko premýšľať, aj len nákupom u nás automaticky pomáhate, pretože časť peňazí z predaja od 3. novembra do Vianoc, sme sa tiež rozhodli venovať práve centru v Bernolákove. 
Tak čo, idete do toho s nami?
Fair trade

Fair trade

100 % Nature

100 % Nature

Hand Made

Hand Made

Vážení zákazníci,

vitajte v jedinečnom svete ColoMBiana, v ktorom sa exotická príroda a kolumbijská kultúra spája s európskym zmyslom pre detail. Spojenie ľanového oblečenia a šperkov predstavuje dokonalú súhru pohodlia a elegancie. Nechajte inšpirovať našimi kolekciami!