Speváčka Anabela Mollová žiarila v outfite od ColoMBiana.

Talentovanú a krásnu speváčku Anabelu Mollovú momentálne obdivuje množstvo sledovateľov. Nafotili sme pre vás zábery v ľanovom outfite a šperkoch z orecha La Tagua vo farbách, ktoré ju najviac charakterizujú. Posúďte sami, ako jej to pristane.

 

Anabela Mollová je verenosti známa vďaka svojmu speváckemu talentu, pôsobeniu v kapele Fragile a relácii Milujem Slovensko.  V čase, keď sme sa prvýkrát rozprávali, že spoločne nafotíme kolekciu ľanovej módy, uvažovali sme o kolekcii "Štedré veľkosti - XXL". Prešiel rok a pol a Anabelka schudla neuveriteľných 40 kíl! Áno, 40. Už v priebehu roka, počas jej aktívneho chudnutia bolo jasné, že kolekciu pre moletky budeme musieť nafotiť s niekým iným. Anabelka teraz nosí veľkosť S-M, srší energiou, nadobudla zdravé sebavedomie a cíti sa výborne. Krásna bola vždy, teraz je obdivuhodná.

Fair trade

Fair trade

100 % Nature

100 % Nature

Hand Made

Hand Made

Vážení zákazníci,

vitajte v jedinečnom svete ColoMBiana, v ktorom sa exotická príroda a kolumbijská kultúra spája s európskym zmyslom pre detail. Spojenie ľanového oblečenia a šperkov predstavuje dokonalú súhru pohodlia a elegancie. Nechajte inšpirovať našimi kolekciami!