Mierová cena zo Slovenska - malý veľký míľnik ColoMBiany

Úprimné ďakujem Medzinárodnému mierovému výboru združenia Hospodársky klub, ktoré ma v marci tohto roka vyhlásilo za laureáta "Mierovej ceny zo Slovenska" za rok 2016.

Moderná estetika v kolekcii GEO: Nežná geometria a svieži dotyk minimalizmu
 

Väčšina dní v roku sa u nás nesie v znamení zberu plodov La Tagua. Niektoré z tohtoročných dní boli však o čosi výnimočnejšie a priniesli plody navyše – plody našej práce. Jedným z týchto úspechov s vami rada uzavriem rok 2017 a prenechám nastávajúcemu roku 2018, aby mňa i vás voviedol do nového, vzrušujúceho dobrodružstva.

Úprimné ďakujem Medzinárodnému mierovému výboru združenia Neformálne ekonomické fórum, ktoré ma v marci tohto roka vyhlásilo za laureáta "Mierovej ceny zo Slovenska" za rok 2016, s nasledujúcim ocenením:

„Za príkladnosť správania sa k amazonskej krajine a jej domorodému obyvateľstvu, jeho podporou pracovnými príležitosťami, za zisk licencie Fair Trade a za výnimočnú šperkársku tvorbu z rastlinnej slonoviny, ktorou sa nahrádzajú kly slona.“

Zdá sa, že zázraky sa dejú v okamihu, keď sa spojí príroda, krása, radosť z práce a dobrý zámer. Napokon, sami ste mi dôkazom pri každom príbehu, ktorý spolu so mnou a šperkami coloMBiana tvoríte...

Obrovská vďaka, teším sa naše malé spoločné zázraky aj v roku 2018!

Moderná estetika v kolekcii GEO: Nežná geometria a svieži dotyk minimalizmu
Fair trade

Fair trade

100 % Nature

100 % Nature

Hand Made

Hand Made

Vážení zákazníci,

vitajte v jedinečnom svete ColoMBiana, v ktorom sa exotická príroda a kolumbijská kultúra spája s európskym zmyslom pre detail. Spojenie ľanového oblečenia a šperkov predstavuje dokonalú súhru pohodlia a elegancie. Nechajte inšpirovať našimi kolekciami!