Kolektívna cesta za udržateľným svetom: Impact Summit 2018

ColoMBiana mala svoje zastúpenie medzi prednášajúcimi z 50 krajín sveta na modelovej konferencii OSN Impact Summit 2018 v Prahe

Moderná estetika v kolekcii GEO: Nežná geometria a svieži dotyk minimalizmu
 

Občas máme pocit, že svet patrí hŕstke lídrov a na mnoho vecí nemáme dosah. Opak je však pravdou, pravá, udržateľná zmena začína vždy zdola, od každého jedného z nás. To, že našu planétu vyťažujeme nad únosnú mieru a ľudskosť je niekedy na hranici vymiznutia, je fakt, ktorý si uvedomuje väčšina z nás. Na cestu k skutočnej zmene sa ale vydáva len mizivé percento ľudí. Jedným z trvalých cieľov značky coloMBiana je toto percento zvyšovať; na jednej strane vlastnou prácou a hodnotami a inšpiráciou druhých ľudí na strane druhej.

21. – 23. septembra mala ColoMBiana svoje zastúpenie medzi prednášajúcimi z 50 krajín sveta na modelovej konferencii OSN Impact Summit v Prahe, ktorej témou bol 16. cieľ OSN v Agende pre udržateľný rozvoj: podporovať mierové a inkluzívne inštitúcie. Konferencia sa sústredila predovšetkým na vybudovanie systému a globálnej siete, ktorá by postupne dokázala nájsť riešenia na najpálčivejšie otázky dnešnej doby ako je chudoba, vzdelanie, životné prostredie či nedostatok mieru

Moderná estetika v kolekcii GEO: Nežná geometria a svieži dotyk minimalizmu
 

Sila zmeny spočíva v ľuďoch, ich hlase a množstve. ColoMBiana zachraňuje slony, pomáha vytvárať pracovné príležitosti na miestach, kde je o ne núdza a snaží sa prinášať osvetu všade tam, kde má dosah. Vy možno separujete, recyklujete, žijete podľa princípov zero waste, bicyklujete do práce, pomáhate pri nešťastiach, podporujete rodiny z krajín tretieho sveta, chorých, drobné projekty, či kupujete lokálne produkty. Všetko sa počíta a každý malý detail môže ako efekt motýlieho krídla zmeniť svet. Ak ste sa tu niekde práve našli, ďakujeme, že nám pomáhate ťahať za jeden povraz. Nech vás pocit, že ste/sme na správnej ceste, hreje počas celých Vianoc aj v celom nadchádzajúcom roku!

Moderná estetika v kolekcii GEO: Nežná geometria a svieži dotyk minimalizmu
Fair trade

Fair trade

100 % Nature

100 % Nature

Hand Made

Hand Made

Vážení zákazníci,

vitajte v jedinečnom svete ColoMBiana, v ktorom sa exotická príroda a kolumbijská kultúra spája s európskym zmyslom pre detail. Spojenie ľanového oblečenia a šperkov predstavuje dokonalú súhru pohodlia a elegancie. Nechajte inšpirovať našimi kolekciami!