Diana Mórová + coloMBiana = Fashion LIVE!

Je niečo, čo dokáže krásnu a charizmatickú ženu rozžiariť ešte viac? Pestrofarebné šperky coloMBiana tentokrát zdobili Dianu Mórovú na módnom podujatí Fashion LIVE! Podarilo sa im zvýrazniť šarm sympatickej herečky? Posúďte sami.

Moderná estetika v kolekcii GEO: Nežná geometria a svieži dotyk minimalizmu
 

Fashion LIVE! je módne podujatie, ktoré sprístupňuje prehliadky slovenskej a svetovej módy verejnosti. O tom, že ani Slovensko nezaostáva za aktuálnymi svetovými trendmi, ste sa mohli presvedčiť počas troch októbrových dní v bratislavskej Starej Tržnici. Jedinečný trojdňový módny maratón bol plný života, energie, pestrosti a farieb a nechýbala ani coloMBiana so svojimi žiarivými šperkami. Na tlačovej konferencii k podujatiu aj priamo na pódiu ich odprezentovala krásna Diana Mórová, ktorej k srdcu prirástli čisté prírodné produkty.

Moderná estetika v kolekcii GEO: Nežná geometria a svieži dotyk minimalizmu
 

Na móle sa predstavilo celkom 14 slovenských dizajnérov, medzi nimi aj zvučné mená ako Jana Kuzmová, Boris Hanečka, Marcel Holubec, Ľubica Poncik či Martin Hrča. Okrem samotného catwalku si mohli návštevníci pozrieť showroomy rozličných dizajnérskych značiek, textilné inštalácie a výstavy.

Myslíte si, že modely domácich módnych návrhárov sú určené iba pre bohatých, ktorí sa v nich predvádzajú na plesoch a spoločenských večierkoch? Opak je pravdou. Mnohí z módnych dizajnérov s nadšením vytvárajú módu pre "obyčajné ženy" - na bežný deň či menšiu slávnosť. Cíťte sa výnimočná aj vy a doprajte si jedinečnosť do svojho šatníka, napríklad aj priamo z módneho móla! Ak hľadáte originálny šperk k svojmu outfitu, pozrite sa do nášho obchodu.

Fair trade

Fair trade

100 % Nature

100 % Nature

Hand Made

Hand Made

Vážení zákazníci,

vitajte v jedinečnom svete ColoMBiana, v ktorom sa exotická príroda a kolumbijská kultúra spája s európskym zmyslom pre detail. Spojenie ľanového oblečenia a šperkov predstavuje dokonalú súhru pohodlia a elegancie. Nechajte inšpirovať našimi kolekciami!